Huvudet upp och fötterna ner

Det är inte klokt vad skönt det är att va ledig när måndagen kommer! Skulle kunna jobba varannan vecka för jämnan om det nu inte vore för att man helt enklelt inte har råd.
Idag har jag varit på Marieberg en sväng och träffat Marie och hennes två månader gamla Lily. Hon är verkligen så oerhört liten och söt! Har William verkligen varit så liten?!? Ja de har han faktiskt, men oj vad länge sedan det känns som det var.
Annars har det inte blivit så mycket mer spännande gjort.

Har börjat packa lite smått inför Välingeveckan också. Ska rida mammas häst några pass, så det ska bli spännande att se hur det går. Om jag nu får på mig ridbyxorna... De ska bli skönt att få lite minisemester åtminstone!



Shame on me

Oj vad dålig uppdatering de har varit ett tag nu! Aja har varken haft tid eller lust att blogga.
Började ju jobba i måndags och de gick faktiskt riktigt bra. De känns i kroppen kan jag lova efter att ha gått ett antal timmar med trimmer och gräsklippare. Men ett halvt kilo har jag åtminstone blivit av med ;)
Idag är det jobb för Alex som gäller,så jag och lilleman ska ut till Marieberg och shoppa lite innan han kommer hem. De blir ju så tråkigt att sitta hemma hela dagen. Speciellt nu när regnet öser ner så man inte kan vara ute...

Förra helgen följde jag med Alex när han jobbade så jag fick övningsköra med släp. För att va första gången gick det faktiskt riktigt bra! Det är ju ändå 48 ton och 24 meter som ska igenom rondeller, upp på ramper osv så de gäller att hålla tungan rätt i mun. Men kul va de!








RSS 2.0