Blöt kväll

Ja det blev en väldigt blöt kvällspromenad med vovven idag, och eftersom han älskar regn och kyla blev de ju ingen kort promenad heller. Men det är riktigt mysigt att få komma hem och ta på sig varma torra kläder och krypa ner i soffan sen.

Ringde till Williams blivande dagis för två veckor sedan och bestämde att vi skulle komma och hälsa på den här veckan. Jag frågade om det var nånon speciell dag som passade bättre, men det spelade ingen roll sa dom. Eftersom Alex var ledig idag bestämde vi oss för att åka dit i morse. Men när vi kom dit satt det en stor lapp på dörren "stängt för planeringsdag". Hallå, kunde dom inte kläckt ur sig det när jag ringde då?? Blev riktigt irriterad och inte gick det ju att ringa till dom heller eftersom dom inte var där... Så för att göra av med ilskan åkte vi till lek och buslandet istället. Jösses va skoj Willian hade! Trodde han skulle vara lite för liten för att ha kul där men ack så fel jag hade. Efter tre timmar fick vi bära ut ett gråtande barn som absolut inte ville där ifrån. Så dit ska vi absolut åka igen.

Nu håller Alex på att lägger lilleman innan det är dags för honom att åka och jobba. Så de blir väl en lugn fredagskväll för mig antar jag.






Mina underbara killar på lek och buslandet

 


Torsdag

Ja då har mer än halva veckan gått och inget spännande har hänt... Men det kan vara rätt skönt med lite lugn och ro ibland med.
Alex jobbar 05:30-16:30 istället för 15:00-02:00 den här veckan vilket är underbart! Det är så mycket skönare att ha honom hemma hela kvällarna istället för ett par timmar på förmiddagen. Men eftersom hans bil är på framvagnsinställning har han min, och jag är strandsatt här hemma. Men i morgon är han ledig och då ska vi åka till dagis och hälsa på så det blir skoj för William. Börjar dock att få lite ångest över att lämna bort honom till dagis. Usch tänk att en vilt främmande människa ska ta hand om min lilla prins... Jaja dom har ju både utbildning och vana, men ändå! Kommer nog knappt kunna koncentrera mig på jobbet den första veckan.







Jag ser dig allt! Haha









Kräftskiva

Idag är det jobb som gäller för Alexander som vanligt. Men till kvällen ska vi lyxa till det och ha kräftskiva bara vi två. Är löjligt förtjust i kräftor så har gått och sneglat på dom i kylskåpet hela dagen haha.

Har jobbat som en tok hela veckan så är helt slut i kroppen, men nu väntar fyra veckors semester! Två av dom är förvisso inskolning på dagis, men jag slipper ju åtminstone jobba. Vi ska även ta en tripp ner till Ullared och trängas med folk. Konstigt nog så så var det faktiskt Alex som tjatade till sig resan. Han som HATAR att gå i affärer annars. William han får stanna hemma hos sin farmor eftersom att hann inte är direkt överförtjust i att åka bil. Så det blir första natten som vi är barnlösa, vilket kommer kännas väldigt konstigt. Men det ska faktiskt bli skönt att komma iväg och vila upp sig lite. Och jag vet att William kommer ha det kanon så det känns bra.

Ne nu ska jag passa på att röja upp lite här hemma medans William sover middag!


Dagen efter

Idag får det bli en riktig sittainneochslappadag. Hade kräfrtsiva här med Alex familj igår, så känner mig ganska sliten. Dessutom öser regnet ner så tänker endast gå utanför dörren för att promenera hunden och för att åka och köpa pizza :)
I morgon blir det jobb igen för min del, men efter det blir det nog fyra veckors semester varav två går till inskolning på dagis. Så innan det ska extrakläder, gummistövlar och namnnappaar införskaffas.
Ne nu ska jag krypa ner i soffan och titta på någon film medans William tar en liten middagslur :)


Nytt försök

Jag vet, jag måste vara världens tråkigaste! Haha
Men har så mycket annat att stå i så datorn kommer ju inte i första hand direkt.

Jag får väl köra med lite uppdatering på vad som hänt sedan jag skrev sist.
Jag har varit på ridläger och ridit mammas lilla kuse. Det gick faktiskt riktigt bra med tanke på att jag endast hade suttit på henne två gånger innan. Eftersom vi inte har en aning om vad hästen har gjort innan mamma köpte henne fick jag vara försökskanin och hoppa henne (vilket hon inte har hade gjort på åtminstone två år innan). Men det märktes att hon hade gjort det förr. Hoppade en bana där de högsta hindren låg på 1 meter och det var inga problem alls.
Jag har ju även jobbat en del vilket är mindre skoj. Men desto roligare när lönebeskedet kommer!
Vi har fått dagisplats till lilleman från den 29 augusti så då börjar arbetet på allvar.
Men det roligaste av allt om man frågar mig var att besöka sjukhuset för att göra ultraljud, och tjuvkika lite på Williams blivande lillasyster/lillebror.
Måste säga att jag är imponerad av att så många kan veta om det även fast man knappt har sagt det till någon :P Fast nu börjar det ju bli ganska svårt att dölja eftersom magen börjar skvallra riktig ordentligt om det ;) Så om allt nu går som det ska blir det en liten bebis i mitten utav januari, och jösses vad lycklig jag är :D

Ja de va väl det mest intressanta som hänt mig på sistone. I morgon fyller min underbara älskade son ett helt år så då händer det lite mer skoj :)



Bilder på den nya lilla lilla familjemedlemmen och ridlägret
















RSS 2.0